Boks Academy nijmegen

Trainers

IMG 20190203 WA0010

Willy van Haaren

Willy van Haaren

"Onbetwist boegbeeld van Boks Academie Nijmegen“

Met ruime ervaring als bokstrainer, sportbegeleiding van SMOK jongeren, trainer/coach van topsporters, werkzaamheden in justitiële inrichtingen, sportbegeleiding voor 55 plussers en sportdocent op Radboud Sportcentrum Nijmegen, is hij de hoofdtrainer van de Academie.

Ras Nijmegenaar Willy is opgegroeid in de wijk benedenstad/ooyse Schependom. Na meedere malen de Nederlandse boks titel op zijn naam gezet te hebben, is hij inmiddels een  zeer gerespecteerd trainer/coach naast de boksring en geldt hij nog steeds als rolmodel voor de Nijmeegse bokssport.

Sinds 2016 is hij dan ook benoemd tot Technisch Commissaris Olympisch boksen van de Nederlandse Boksbond.

Willy van Haaren heeft het les geven in boksen in zijn vingers en kan ook als geen ander de boodschap overdragen. Willy coacht, inspireert en begeleidt mensen. Hij geniet onbegrensd vertrouwen bij allochtone jongeren en ouderen, maar ook bij autochtone Nederlanders. Met zijn staat van dienst en uitstraling is hij een van onze trainers op Boks Academie Nijmegen.

Kemal Kirmiziyuz

Kemal Kirmiziyuz

"Kemal is ook een oud amateur bokser en kent dus ook de klappen van de zweep“

Deze bokser -van Turkse afkomst- heeft al jaren een grote passie voor de bokssport, en wil deze passie maar wat graag delen met iedere geïnteresseerde. Hij is een bekend en geliefd persoon in de wijk. Naast het boksen staat Kemal hoog in het vaandel binnen de beveiligingswereld en heeft als hoofdportier binnen Nijmegen en omstreken een grote verantwoordelijkheid voor de orde en veiligheid van 19 horeca zaken in Gelderland. Dus aan mensenkennis geen gebrek en gewaarborgde veiligheid gegarandeerd. Respect voor elkaar, binnen en buiten de ring staat bij hem dan ook boven aan de lijst.

Kemal is ook bereid om zijn kennis in het trainen en begeleiden van special doelgroepen uit te breiden en volgt diverse cursussen die aansluiten bij Boks Academie Nijmegen. Naast het aanleren van diverse technieken is Kemal een grote motivator en zorgt er voor dat je net dat beetje extra geeft in de les.

Kaya Vuranok

Kaya Vuranok

"Dit is zoals een boksschool eruit moet zien!“

Mijn naam is Kaya Vuranok en ben 33 jr. Als kind was ik altijd al bezig met de vreugde die voortkwam uit sport. Na een aantal jaar als persoonlijke test dummy te fungeren voor mijn broer, is mijn liefde voor de vechtsport groter geworden. Na meer dan 20 jaar kickboksen en MMA te mogen toevoegen aan mijn arsenaal, is de bokssport mijn eerste grootste liefde en zal ook mijn laatste zijn. Op aanraden van mensen in mijn omgeving heb ik de eerste stap gezet richting een boksschool en kwam bij de BAN terecht. Dit is zoals een boksschool eruit moet zien! Na enige tijd werd ik door mede Banners benaderd met vragen over de techniek van het boksen. Ik was helemaal in mijn element toen ik mensen hier mee kon helpen. En op een dag stond Willy voor me met de vraag of ik interesse had om opgeleid te worden tot trainer voor de BAN. Mijn droom om een professionele vechter te worden kon ik niet meer bereiken maar als trainer, mijn passie overdragen naar anderen was het perfecte compromis. Ik wil de filosofie van het boksen in kaart brengen, het niveau verhogen van de boksers en het ontwikkelen van mezelf als trainer. We zijn alle 1 en 1 met allen onder de BAN. Tot snel!

Graham Newton

Graham Newton

"Trainingen geven is heel anders als mijn dagelijkse werk.“

Hallo, ik ben Graham Newton, 45 jaar, woon met mijn gezin in Elst en werk als engineer bij NXP. Zoals mijn naam doet vermoeden, ben ik van Britse afkomst. Rond mijn 18e ben ik begonnen met boksen bij Boks Team Gelderland. Voor hen ben ik uitgekomen in wedstrijden met als hoogtepunt een tweede plaats in de Senioren A kampioenschappen. Op dat moment kreeg ik ook de mogelijkheid om een deeltijd studie naast mijn werk te volgen, waarop ik besloot prioriteit aan mijn persoonlijke ontwikkeling te geven. Een aantal jaar en flink wat kilo’s later, wilde ik toch weer aan mijn conditie werken. De combinatie van techniek, intensiviteit van de trainingen en het sparren maakt dat boksen in mijn ogen de leukste sport blijft. Toen ik hoorde dat Willy en Kemal de BAN waren begonnen, was dit de trigger om naast fitness het boksen weer op te pakken. De gemoedelijke sfeer en veeleisende trainingen zorgde dat ik vanaf het eerste moment weer hooked was. Inmiddels train ik vanaf begin 2016 weer bij de BAN. Ik voel me vereerd dat Willy en Kemal een potentiële trainer in mij zien en ben nu bij hen in opleiding. Trainingen geven is heel anders als mijn dagelijkse werk, wat een leuke uitdaging geeft. Ik krijg er een kick van als je met een enthousiaste groep lekker intensief traint, waarbij je mensen week op week vooruit ziet gaan. Hopelijk zie ik jullie binnenkort in één van mijn lessen!

Direnc Daymazn

Direnc Daymaz

"We gaan er samen een mooi sportief jaar van maken.“

Mijn naam is Direnc Daymaz en ben 27 jaar oud. Op mijn 14de begon mijn passie voor de vechtsport. Waar eerst mijn voorkeur ging naar krachttraining was na een aantal jaar de keuze voor MMA gemaakt. Daarnaast heb verschillende disciplines geleerd zoals het worstelen jiujitsu en het staande werk van vooral kickboxen. Ik heb hier erg van genoten en meerdere partijen gedraaid in het MMA en kickboxen. Vervolgens heb ik een aantal jaar MMA les gegeven waar ik erg veel plezier in had. Mensen verbeteren, technieken aanleren en vooruitgang zien, geeft een grote voldoening. Wegens het starten van een meubelbedrijf en het werk als portier in het uitgaansleven, werden de trainingen wat minder en ging de focus meer uit naar het bedrijf en krachttraining. Omdat ik samen met Kemal werk in het nachtleven hebben we het vaak over boksen, iets wat ook een blijvende passie was van mij. Zodoende heeft Kemal mij weer gemotiveerd om bij de BAN wedstrijden te draaien en titels op onze naam te gaan zetten. Toen Willy en Kemal mij vroegen of ik trainer (in opleiding) wilden worden was ik meteen enthousiast. Naast het ontwikkelen van mezelf als trainer, is mijn doel het niveau te verhogen per individu. Dit kan zowel techniek, conditie of kracht zijn. We gaan er samen een mooi sportief jaar van maken!

Olga

Olga

"Gezelligheid als het kan, zweten en doorbikkelen als het moet.“

Hoi! Ik ben Olga, begin 30 en geboren in Nijmegen. Niet iedereen zal me kennen want ik ben eigenlijk alleen op vrijdag en zaterdag op de BAN. Omwille van mijn studie aan de universiteit van Hasselt (België) woon en werk ik namelijk doordeweeks 150 kilometer zuidelijker in Maastricht. De komende 12 maanden hoop ik mijn studie Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie af te ronden en daarna terug te keren naar Nijmegen en aan de slag te gaan als (onder meer) fysiotherapeut. Vanuit mijn studie en eigen ervaringen heb ik veel kennis over blessures en herstellen ervan, voeding (ik ben zelf ook veganist) en bewegen in het algemeen; ideaal in zo’n sportomgeving als de BAN. Vraag me dus gerust als je ergens mee zit of iets wilt weten! Buiten boksen, werk en studeren heb ik een algehele passie voor vechtsporten (ik doe oa. ook Braziliaans Jiu Jitsu en zelfverdediging), loop ik graag hard en ver door de bossen en doe ik diverse andere sporten. Op de BAN spring ik in bij drukte of als andere trainers verhinderd zijn. Vanuit mijn expertise ben ik ook betrokken bij onder meer Parkinsonboksen en op tal van andere gebieden binnen de BAN. Voor mij persoonlijk is het allerbelangrijkste dat jij je veilig voelt bij de BAN om te komen boksen en dat je er plezier in hebt, ongeacht je achtergrond of ambities voor de toekomst. Bij trainingen wil ik je onder het motto ‘hate me now, love me later’ technisch beter laten boksen, het uiterste uit je halen en je inner badass naar boven halen. Gezelligheid als het kan, zweten en doorbikkelen als het moet!

Denny van Veghel

Denny van Veghel

"toen ik eenmaal mee had getraind, was ik meteen verkocht.“

Hallo, mijn naam is Denny van Veghel en ik ben 18 jaar oud. Ik ben een sociale en sportieve jongen. Ik studeer aan de opleiding sport en bewegen te Boxmeer. Mijn broer heeft eerst een periode gebokst bij de BAN. Hij vertelde mij altijd hoe tof hij het vond en vroeg of ik een keer mee wilde trainen. Ik vond het in eerste instantie allemaal erg spannend, maar toen ik eenmaal mee had getraind, was ik meteen verkocht. Ik heb me daarna dan ook direct ingeschreven. Ik wil vanuit mijn opleiding stage lopen bij een sportvereniging en ik twijfelde geen minuut. Ik wilde dit bij de BAN doen. Ik ga me tijdens deze stageperiode voornamelijk richten op de jeugd t/m 15 jaar oud. Maar daarnaast zal ik ook bij andere trainingen assisteren. Mijn doel is, om de deelnemers een goede basis qua techniek bij te brengen. Maar ook zeker om zelf ervaring op te doen! Hopelijk tot snel!