Boks Academy nijmegen

Trainers

IMG 20190203 WA0010

Willy van Haaren

Willy van Haaren

"Onbetwist boegbeeld van Boks Academie Nijmegen“

Met ruime ervaring als bokstrainer, sportbegeleiding van SMOK jongeren, trainer/coach van topsporters, werkzaamheden in justitiële inrichtingen, sportbegeleiding voor 55 plussers en sportdocent op Radboud Sportcentrum Nijmegen, is hij de hoofdtrainer van de Academie.

Ras Nijmegenaar Willy is opgegroeid in de wijk benedenstad/ooyse Schependom. Na meedere malen de Nederlandse boks titel op zijn naam gezet te hebben, is hij inmiddels een  zeer gerespecteerd trainer/coach naast de boksring en geldt hij nog steeds als rolmodel voor de Nijmeegse bokssport.

Sinds 2016 is hij dan ook benoemd tot Technisch Commissaris Olympisch boksen van de Nederlandse Boksbond.

Willy van Haaren heeft het les geven in boksen in zijn vingers en kan ook als geen ander de boodschap overdragen. Willy coacht, inspireert en begeleidt mensen. Hij geniet onbegrensd vertrouwen bij allochtone jongeren en ouderen, maar ook bij autochtone Nederlanders. Met zijn staat van dienst en uitstraling is hij een van onze trainers op Boks Academie Nijmegen.

Kemal Kirmiziyuz

Kemal Kirmiziyuz

"Kemal is ook een oud amateur bokser en kent dus ook de klappen van de zweep“

Deze bokser -van Turkse afkomst- heeft al jaren een grote passie voor de bokssport, en wil deze passie maar wat graag delen met iedere geïnteresseerde. Hij is een bekend en geliefd persoon in de wijk. Naast het boksen staat Kemal hoog in het vaandel binnen de beveiligingswereld en heeft als hoofdportier binnen Nijmegen en omstreken een grote verantwoordelijkheid voor de orde en veiligheid van 19 horeca zaken in Gelderland. Dus aan mensenkennis geen gebrek en gewaarborgde veiligheid gegarandeerd. Respect voor elkaar, binnen en buiten de ring staat bij hem dan ook boven aan de lijst.

Kemal is ook bereid om zijn kennis in het trainen en begeleiden van special doelgroepen uit te breiden en volgt diverse cursussen die aansluiten bij Boks Academie Nijmegen. Naast het aanleren van diverse technieken is Kemal een grote motivator en zorgt er voor dat je net dat beetje extra geeft in de les.