Boks Academy nijmegen

SPONSOREN

Het bestuur en de vrijwilligers van de BAN gaat het in de eerste plaats om de liefde voor de bokssport.

Een belangrijke drive daarbij is dat de BAN ook maatschappelijk verantwoord wil werken. Dat heeft onder meer geresulteerd in de huidige samenwerking met Driestroom en de gemeente Nijmegen.

Om deelname aan de bokslessen voor iedereen mogelijk te maken hanteert de BAN een relatief laag abonnementsbedrag. Op die manier is het ook mogelijk voor de kleinere beurs om lekker te sporten.

Sponsorlogo

De kosten echter blijven wel een constante factor, denk daarbij aan de locatiekosten, de afschrijving op interieur en materialen, onkosten voor trainers etc etc. De abonnementsgelden dekken ondanks het groeiende ledenbestand helaas niet alle kosten waardoor de BAN afhankelijk is van partners en sponsoren. Als sponsor wil je uiteraard iets 'terugzien' van je investering en daar wil de BAN  graag zijn best voor doen.

De BAN biedt sponsoren dan ook de volgende mogelijkheden;

- sponsoren van een van de wedstrijdboks(t)ers

Hierbij draagt de sponsor bij aan onder meer de reiskosten, wedstrijdmaterialen en de morele support. In ruil draagt de boks(t)er shirtreclame van de sponsor. Natuurlijk ontvangen wij deze sponsors op alle boksevenementen waar zijn/haar proteg√© zal optreden!

- Banners en backlinks op de website en FaceBook

Je kunt als sponsor ook een banner plaatsen op een prominent gedeelte van de website. Ook op FaceBook zullen wij regelmatig de sponsoren benoemen.

- Partner worden

Wanneer je net een stapje verder wilt gaan kun je ook partner worden van de BAN. Je krijgt dan naast de banner en FaceBook links ook de gelegenheid om een eigen pagina op de website te vullen.

Wil je meer weten over sponsoring of partnerships, neem dan contact op met ons.