Boks Academy nijmegen

PARTNERS

PARTNERS

Driestroom

Wat is Driestroom?

Driestroom is een organisatie die mensen met en zonder een beperking ondersteund bij wonen, werken en leren.

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei en zo zelfstandig mogelijk leven bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten. In samenwerking met interessante partijen en mensen en dankzij de hulp van vrijwilligers realiseren we prachtige projecten. De Boksacademie Nijmegen is hier een goed voorbeeld van.

Driestroom gelooft dat de eigen kracht en zelfredzaamheid van mensen op verschillende manieren kan worden vergoot. Door te sporten kun je veel energie kwijt en leer je nieuwe mensen kennen uit je omgeving. Driestroom en Boks Academie Nijmegen bieden ondersteuning om deze contacten met elkaar te leggen.

Boks Academie Nijmegen is ervoor iedereen en slaat een brug tussen diverse doelgroepen en mensen uit de wijk. Buiten de trainingen om heeft de boksacademie een sociale signaal functie. Door de samenwerking met Driestroom en Riverland weten de medewerkers van Boks Academie Nijmegen de juiste kanalen te vinden naar het bieden van ondersteuning op diverse levensgebieden waar nodig.

Bovendien is Boks Academie Nijmegen een plek om bokstalenten te ontwikkelen en talenten te scouten. Met de hulp van onze trainers begeleiden we deze talenten naar de topsport.

   DD Logo.Alg FC TRANSPARANT Copy

Gemeente Nijmegen vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedoen aan sportieve, culturele en educatieve activiteiten.

Ook inwoners met een laag inkomen. De gemeente Nijmegen biedt daarom iedereen de kans om te boksen bij Boks Academie Nijmegen via een regeling die bij jou past.

Leergeld:

www.leergeldnijmegen.nl

Meedoen regeling 2018:

www.nijmegen.nl/meedoen 

  Nijmegen 

Boks Academie Nijmegen werkt samen met Fysiokracht op het gebied van blessure begeleiding. Door een goede samenwerking zijn de boksers zo snel mogelijk weer fit genoeg om in de ring te staan.

Onder leiding van Erik-Jan van Uem en Jelte Noordman onderscheidt Fysiokracht Nijmegen zich zowel in de werkwijze als op andere fronten binnen de fysiotherapie. Geen onnodig langdurige trajecten, maar gerichte interventies van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je bij fysiokracht snel van je klachten af bent.

Meer informatie: www.fysiokracht.nl 

  Fysio 
 Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Fonds Gehandicaptensport wil door middel van de website en app Uniek Sporten er voor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen. Het fonds zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Pas als iedereen met een handicap kan sporten is voor ons de wedstrijd gewonnen.   New Logo 
Ron A.F. Jacobs (consultant, filosoof & linguïst) adviseert hoger leidinggevenden, executives, CEO’s en andere managers over leiderschap in transities en digitale technologie   Logox1 
B-major B.V.
Sales Management & Consultancy
 
B-Major ondersteunt bedrijven en organisaties bij het ontdekken van hun kerncompetenties zoals vakmanschap, knowhow en productkenmerken om deze te vertalen naar consistente communicatie en effectief sales management.
Groei en het behalen van gestelde targets zijn daarbij de drijfveer. 
Laat de markt zien wie je bent en vooral waarom je er bent.  Let’s talk!
 
  B MAJOR LOGO New Juni2020 
Dutch Locals supports the connection between international and local people in the Netherlands. Dutch culture is organized in many different ways and the same counts for its social life. There are many social clubs and activities to join. To make it easier for you, to know where to go and have fun, Dutch Locals will show you the way to a large variety of activities, events, tours and a lot more. Check out the website and have a look!   Dl